Welcome my BlogZ

Tenggs .. Visited my blogs .. tu sume .. saye ta pandai mane sangat pon nak buat cantik cantik .. ala kadar jew.. ape ape pon tenggs ea.. :)

naruto greeting ...

Follow by Email

About Me

My photo
Temekaseh kerna suDi bce bLog aQ yang ta seberape nieh . harap kowg enyoY :)

Wednesday, 11 April 2012

sayanggs kamu ..

dah wape bulan lagi aQ akan ke jordan .. urmm , kepala pon serabot . masalah family aQ pon tak selesai lagi . dah kene pegi jordan . ma dgn walek terus bergadoh , aQ jadi tmpat diorg nk lepas mara . urmm , dugaan tuk aq .. baikk aQ duk terus jea kat klang nie , lgpon . best dok sini . mkn byk . muke tmbah tembam , maken putehh ,

masalah dgn oram aQ sayanggs pon tak selesai lg , tak patut aQ buat dia cam tue , urmm , aQ sangat-2 rndu kat dia , puas dah nangis psal dia , harap dia paham aQ , susah lahh kalau dok jaoh nanti , urm .. asenyer baik CLAsH , biar dia cari penganti aQ , lgpon nnti dia msti boring nak tunggu aQ , sampai aQ abes master , urmm . yelahh , clash jea , biar pon dia sakit ati dgn aQ , asalkan nanti dia jumpe dgn penganti aQ , lebih baik dari aQ ke .. biar ar dia nangis dulu , nangis pon kejap jea . urmm , kene belajar sungguh-2 nie . nyesal tak dapat cemerlang ari tue .


msti dia akan pham suatu hari nanti , urm , aQ sayanggs kou UMMIE AMALINA !!! memang kou tak kan paham aQ , tapi kou akan paham . cari lahh , oram lain yang dapad temani mu nanti ...

2 comments:

  1. jgn sakiti org yg dh ade lam hati kimi~~...sbb tuk kite menerima yg baru tu sush...benar kite hanye mampu merancng,,tapi xslh tuk kite mrncng..^_^

    ReplyDelete
  2. bosanlaa bace entry yg sme....postlaa entry bru lak ^_^
    heheheheh

    ReplyDelete