Welcome my BlogZ

Tenggs .. Visited my blogs .. tu sume .. saye ta pandai mane sangat pon nak buat cantik cantik .. ala kadar jew.. ape ape pon tenggs ea.. :)

naruto greeting ...

Follow by Email

About Me

My photo
Temekaseh kerna suDi bce bLog aQ yang ta seberape nieh . harap kowg enyoY :)

Monday, 6 February 2012

Dr cinta nak bercakap . diam N dengar . hee~ dr cinta kew ??

assalamualaikum .

okey . aRie nie noveL tanakk buaT lagie . hee~ . nak speak speak ckit .

ade orrang mse nie tengah berduka . kenape ? kerana cinta lahh kot . ade orang salah memberi cinta . ade yang salah bercinta . ade yang tertipu kerana cinta . ade yang menipu kerana cinta . ade yang salah bercinta .

okey tabah kan hati dan terima hati dengan terbuka . walaupon hubungan kowg tak berpanjangan , sesungguhnya  Allah sedang menguji kamu kalian Dan Dia Maha mengetahuai .

Bagi yang sedang tercari cari cinta . Nie Dr cinta nak cakap . hahaha . Dr Cinta kew ?? hee~

Mencari Cinta
camnie . bagi lelaki . maybe aDe yang tercari cari pompuan tuk jadi teman hidup ataupon ade yang tercari cari pompuan tuk  memuaskan nafsu nyer sahaja .koe cari lahh wanita sederhana bukan mengukur paras rupa tapi sekarang nie susah nak cari wanita yyang pandai masak , pandai amik hati , camni ar mudah . cari wanita dapat membuat koe kekal tersenyum dan sejuk mata memandang jea .bukan perfect sangat . hah . . bagi mencari wanita tuk memuaskan nafsu . cer fikir kalau adik@kakak koe owg sentuh , maksud aQ owg bukan halal bg nyya sentuh sana sini adik@akak koe ? camner koe rase ? marah ? kalau koe tade kakak@adik pompuan ? cuba mak koe . owg sentuh raba . koe suke ? bagi pompuan .. Jangan mencari cinta . biar cinta datang bergolek dengan sendiri . jangan seperti timba mencari telaga . walaupon ade yang berkata kata yang kite perlu berusaha . yelahh , man jadda wajada . jangan salah faham . pompuan hanya lahh kene tunggu sahaja . bersabar lahh . Allah menyukai owg yang bersabar . so . try bersabar . coz mungkin jodoh kamu belum sampai nyer mase agi . mungkin esok lusa . bersabar walaupon hati bergelora .

Kayu tiga
bagi yang terkene kayu tiga . maksud nya pasangan menduakan cinta nya . begini lahh . aQ taw perasaan koe kalau lahh kasih sayang terbagi .  sememangnyer kamu sering bergaduh kan ? tuhh mslhh nyer , aQ nasihat kan koe tinggal owg kau sayang tuhh walaupon agak susah . kalau dia sayang koe . dipilih koe . tapi kalau lahh aQ . aQ tinggal kan si die dan tidak pernah kembali . yelahh . owg curang . bil bile mase die akan curang agi kan ? tue pendapat jea aQ jea .

Setia
bg yang punya teman yang istimewa , jangan hancurkan hati dan kepercayaan si die .walaupon lelaki boleh kawen 4 . tak semesti nya kau suke hati nak couple berlambak lambak kan . satu dulu . kalau rasa taak sesuai . putus jea lahh . nie main ramai ramai . alahh . takde nikmat lahh . cuba try setia dan menyanyangi owg yang menyayangi kite . hargai die . cuba jadi satu . gune konsep GIVE and TAKE . insyallah . aman .

Cinta terlarang
ade yang cinta terhalang . cinta terhalang disebabkan keluarga @ adik beradik . nie juga kerrap belaku . dan ramai yang kawen lari coz cinta terhalang . mungkin keluarga nya tidak dapat terima si die coz perwatakkan , darjat , perangai , harta , dan agama . benda nie sebenar nya boleh dibawak bincang elok elok kot ? no komen lahh bab nie . tak de pengalaman agi . hee~ Alhamdulillah .

Salah mencintai
Nie penyakit owg sekarang . salah mencintai . camner tuhh . yelahh . kalau diteliti baik baik kat bandar atau luar bandar , ade yang suke kaum sejenis . tanpa disedar @ sedar . nie penyakit lame dan mula menular . penyakit lame ? yelahh . kaum nabi Lut . ishhhx . takk jijik kew ? bengong ! nak suruh bakar punggung dengan mancis  dalam 5 minit . sanggup takk ??!! takk sanggup jangan buat . coz neraka lebih dari tuhh .  bg yang GAY/LESBIAN/PERKID . bertaubatlahh .

tuhh jea malam nie . pendapat amarkimi . heee~ nak terima ke tak nak . terpulang . . . . setiap  perbuatan berdosa , wajid memohon keampunan dari Allah s.w.t. semoga taubat diterima . . selamat beramal . :)

1 comment:

  1. btol dh tu...
    mencube mnjd setia..hahaha
    nice entry!
    nice blog

    ReplyDelete