Welcome my BlogZ

Tenggs .. Visited my blogs .. tu sume .. saye ta pandai mane sangat pon nak buat cantik cantik .. ala kadar jew.. ape ape pon tenggs ea.. :)

naruto greeting ...

Follow by Email

About Me

My photo
Temekaseh kerna suDi bce bLog aQ yang ta seberape nieh . harap kowg enyoY :)

Wednesday, 7 December 2011

Die Ummie Amalina (amie halina lufmee)

Sekarang aQ miliki cinta yang aQ inginkan..



Walaupun berjauhan..tapi dekat dihati..okey okey..aQ shared sdikit,cmaner aQ mule mule dgn si Dia.. mule jumpe kat Fb jea, insan yang aQ tak kenal..aQ aDD Die kat Fb..mule mule aQ yang start chatting dengan die dengan tak ade ape ape pon perasaan terhadap Die ..memang first tu aQ nak kacau orang bandar.. bukan niat nak "Ejust" ..start jea chatting dengan si Die.. aQ ase nak kenal dan buat member .. 2minggu seterusanya dia mintak nombor coz nak call bile dia balik kat hostel ..mse tu,aQ tak msg pon Die ataupon tak contact lg dengan msg Die..kerana Die gune nomber Maxis aQ plak Celcom..mahal tue beb,,na msg pon 20sen sekeping msg..mapus anak tokey kalau camtu..ade die call sekali,die ceter masalah dengan aQ..aQ ase mase tue cam aQ dihargai kerana die tnye nak selesaikan masalah die ..

lepas daripada tue.. aQ terus contact die menerusi Fb..dalam 3bulan kitorang contact..aQ ase semacam jea kalau bkak Fb..cam tak lengkap kalau Die tak On9..hati asyik sebut name die jea..aQ ase tibe tibe jea boleh rindu die..aQ pon tak tahu kenape..aQ pelik jugak..sedangkan die duk jauh daripad tempat aQ tinggal nie.. 

hmm.
aQ mule mule
nak cakap dengan Die malu gaQ ,takot tepok sebelah tangan..tapi cakap jea sepatah..nati terlepas pulak arn..cakap walaupon tade respon dari Die..

3,4,5 bulan kiteorang kawan.. aQ teros jea tnye Die tentang soalan tiap hari yang aQ ajur kat die yang die terima tak aQ nie..Tapi die cakap,tnggu abes Spm die akan jawab persoalan AQ tu..tiap ari aQ tanye die..malh Die pon naik bosan dengan aQ..hehehehe.. tibe bulan 10..iaitu 01/10 pukul 9.00mlm..die terime aQ sebagai Teman lelaki die..Ya Allah, sukenye aQ hari dan tak percaye pon ade ..sebenarnyer die tak terima aQ cuz die rase serba salah dengan dengan aya dgn ibu die nak terima aQ..so,die ckap nak abes Spm dulu baru nak pikir tentang psangan hidup nie..Die nak focus belajar dlu..

tapi aQ pon same la nak kejar cita cita aQ jgaQ ..mungkin aQ takkan ganggu..die punyer pelajaran,,sebenarnya aQ dah putus harapan untuk mngejar Die..tapi kena cekal kot,baru dapat yang dinginkan.. sekarang aQ happy sangat sangat dengan die.. die faham aQ,cara aQ...fuh ! aQ harap aQ dapat kekal dengan die.. aQ sayang sangat sangat kat die..tak tahu la kalau putus..doa doa kan la..



aQ ase aQ dah jumpe tulang Rusuk aQ..iaitu Ummie Amalina... :)

No comments:

Post a Comment