Welcome my BlogZ

Tenggs .. Visited my blogs .. tu sume .. saye ta pandai mane sangat pon nak buat cantik cantik .. ala kadar jew.. ape ape pon tenggs ea.. :)

naruto greeting ...

Follow by Email

About Me

My photo
Temekaseh kerna suDi bce bLog aQ yang ta seberape nieh . harap kowg enyoY :)

Friday, 20 January 2012

inikah cinta ? -part 6 (terakhir)

nie part terakhir . so , sy kan fkirkan jln cter mnarik tuk part terakhir nie . susah jgaQ nie . hurmm . ape ape pon bce lahh .


....setelah sampai ke office shahrul , shahrul dan ayuna trus masuk ke dalam office . keadaan office nya sngguh meriah . sume owg berpakaian sungguh chatek dan seba mahal . akiD datang dari arah belakang . dan mleparkan senyuman mlihat ayuna .

shahrul :: eaahhh . akiD . gembira nampak ? 

akiD aZman :: yelahh . happy coz aQ jupe owg camtek dihadapan aQ nie .

shahrul sambil ketawa ::hahaha . ohhh . lupe .perkenalkan . nie lahh Ayuna , isteri aQ paling chamtek .

akiD aZman :: haaa??

shahrul sambil ketawa ::yelahh .nie isteri aQ lahh nie . tak percaya ke ?? join pegi mnum .

ketika itu ayuna terus mdiamkan diri dan die ase cam tak percaya dengan kenyataan bahawa dapat mlihat akiD . seolah olah . die sedang diuji . hati nya masih terbayang bayang semasa bersama akiD . memory itu dapat dilupa kan oleh ayuna . 30minit kemudian .sementara owg lain sedang mnikmati parti . ayuna seowg diri jea di meja temenung . dan datang lahhh akiD ke meja nya itu .

akiD dengan ceria nya dapat jupe ayuna "haiiii . bini owg !!"

ayuna ::"apa awQ nie ! kang suami sy tgok ap kate die ."

akiD:: awaQ sayanggs saya lagi tak ??

ayuna:: ishhhhxx .. awQ nie jangan kacau saya tak ! saya dah jadi isteri owg .

akiD :: awaQ jangan nak mdalih . jawab soalan sy tue . awQ sayanggs sy tak ?? kalu awaQ masih sayangkan sy . awaQ pegi ke apartment sy dekat kite slalu jupe dlu, besok .jam 9 malam . awaQ fikir fikir kan lahh ye ..

ayuna terus diam . tiba shahrul datang ke meja tue . "jom menari "

ayuna :: tak nak lahh . sayanggs tak pandai .

shahrul :: alahh . jom lahh .

ayuna::tak nak sayanggs pning lahh .

shahrul pon trus bawa ayuna pulang cuz ayuna pening . sebaik sampai dirumah . ayuna trus masuk dalam blik tanpa bercakap sepatah pon dengan suami nya .

kenangan bersama akiD bermain difikiran nya . ternyata die emang sayanggs lagi akiD itu .pelawaan akiD itu menjadi persoalan dikepala nya . yang difikirkan nya . ingin pegi ke apartment akiD tersebut pada keesokkan nya . shahrul pon trus tdow dgn nyenyak krna agak penaD . .

keesokkan nya .....

tepat pkul 8malam . ayuna trus jadi gelisah tuk kuar . ayuna trus bersiap siap tuk berjupe dgn akiD .

shahrul :: aiii . chamtek nampak malam nie . nak pegi mane nie ?

ayuna ::ohh ,kejut sayanggs , nak pegi shoo . shooping ..(gagap)

shahrul ::ohh.shooping ? nak ayang teman kan ?

ayuna ::eahhh . tape lahh . sayanggs pegi kejap jeaa ,

shahrul ::tape lahh kejap pon . ayang bole teman . lagi bgus kejap jea .

ayuna :: eaahh, eahhh , tape lahh . sayanggs pegi dgn kwn kwn ayang nanti .nie gurl pnyer shooping,takkan ayang nak ikut ?

shahrul ::ayang ON jea .hehehe

ayuna::eahh eaahh . taknak arh . ayang pegi . ayang duk umah . rehat jea .  

shahrul ::gurau jea . tak nak ikut pon . yang penting sayanggs jangan balik lwt lwt taw ?

ayuna ::okey okey .

dalam hati ayuna "fuhhh . selamat .dapat lahh aQ jupe akiD. hehehehe "

sebenarnya shahrul telah mnsyaki sesuatu dgn ayuna . tapi die diam dan ingin siasat . die sebenarnya berat tuk mlpaskan ayuna tuk kuar malam malam . tapi kerna ingin mjaga hati nya.

ayuna terus ke apartment tersebut . sebaik sampai . ayuna mlihat akiD sedang mnunggu nya diluar apartment . ayuna kuar dari kreta dan terus mhampiri akiD .

akiD:: sy taw awk akan datang , sayanggs .

ayuna :: meme ar . sy masih sayanggs kan awQ !

akiD :: jom . ke apartment !

ayuna ::jom !!

mereka mnuju ke apartment sambil berpelukan pinggang .sementara itu ,ayuna tidak perasan bhwa shahrul mngekuri nya dan mlihat segala perbuatan mereka . shahrul hanya mmpu bersabar dan terus mngekuri mereka sampai di apartment akiD . ayuna dibawa msuk ke dalam Dorm . mereka ini mahu projek .(18sx) lgi . hee~

shahrul tercari cari dorm mereka . selama 20 minit . akhirnya shahrul mnanyakan cleaner dalam apartment  tersebut dimanakah apartment akiD . setelah jumpe dorm akiD . shahrul mdapati dorm nya terkunci . shahrul terus menendang pintu nya shingga terbuka pintu .

"GAAAARHHHH!!"....bnyi kuat itu mmbuat akiD ingin kuar blik nya . dan mlihat bnyi apakah itu .
ayuna kuar bersama akiD dengan mmakai tower .

terus air mata shahrul mngalir di pipi . mlihat isteri yang tercinta mngkhianati nya . terus shahrul mnumbuk akiD dengan kuaD sekuaD nya . mereka berlimpangan di lantai . bertumbuk . akiD mlempar shahrul ke meja dan bergegas ke dapur serta mngambil pisau . akiD mnyorok pisau dibelakang nya dan mnuju ke shahrul .dengan perhalan lahan berjalan mnuju ke shahrul .

akiD ::aKu sememangnya dari dlu tak suke kou ! tapi kou tak perasan . kenape lahh kou perampas suke merampas hak aKu ?!?!

shahrul ::kou yang perampas ! nape aKu yang salah plak . hah @#$%* ! 

akiD ::kou lahh yang rampas ayuna dari aKu ! kou rampas pangkat aKu ! puas aty ! 

shahrul ::aku.......

akiD berlari terus mnikam shahrul dibahagian dada . ayuna mnyaksikan nya .

akiD ::Kou rase kan hati aKu sakit camnie lahh .ahahahahahaha

ayuna ::aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!

akiD:: kenape dgn kou nie ? kou perlu seronok binantang nie nak mampus ! jom pegi dari snie .

ayuna mjerit ...."tolong . tolong . tolong !!! "

akiD::kou diam !kou nak tenguk nie kew ..

akiD sekali lagi menikam shahrul di perut ...

ayuna:: tidaaaaaaaakk!!! ayanggggs !!!

cleaner yang tadi mndengar jeritan tersebut dan tergesa gesa pegi mlihat nya .  dan mnelefon pihak polis. dan terus mmberitahu seowg ditikam di apartment tersebut .

akiD bergegas pegi dengan baju berlumur darah . ayuna meriba shahrul .

shahrul dengan slow slow berkata  "aku menangis bukan aku memerlukanmu bukan kerna mahu kau kembali pada ku tetapi kerna aku akhirnya mnyedari aku terpakse blajar mlepaskan kau pegi dan tiada kasih lebih manis kasih cinta mu dan tiada kasih yang ngeri daripada kasig yang curang..sayanggs "

ayuna sambil nangis ::ayanggs .. jangan pegi ! jangan cakap camtu . maaffkan sayanggs !

shahrul dengan slow slow berkata "memang Allah sengaja menemukan kita dengan owg yang salah supaya kita sedar bahawa Allah Maha Pengasih dan Penyanyang dan supaya kita lebih mengenali kehidupan yang tidak kekal ini ..."sambil tersenyum dan die mgucap serta mnghembuskan nafas terakhir .....

ayuna kaku , tergamam dengan apa yang sedang berlaku . ayuna begitu keliru .
 "ketika itu ayuna mlihat tubuh shahrul terus lemah . tubuh nya sudah tidak bermaya itu bergolek . beberapa orang mengerumuni tubuh shahrul yang terbujur atas riba ayuna . keadaan shahrul tak lagi bergerak . ayuna mula sudah meraung ..meraung sepuas puas hati nya . dan shahrul akhirnya terus meninggalkan ayuna buaD selama lamanya .ayuna sepat mnatap wajah shahrul . dan di tangan shahrul berlumuran darah masih ayuna pegang erat . senyuman shahrul itu buaD terakhir ayuna mnatap .

sebaik akiD kuar dipintu belakang . die sudah dikepung oleh pihak polis . . . . 

.................tamat................

Memang Allah sengaja menemuikan kite dengan owg yang salah supaya kita dapat mngutip pengelaman yang tak sume owg berpeluang untuk mengalami nya. sekian . amar kimi :)

1 comment:

  1. uwaaaa...so saddest r endddding yer...sbb tulaa..ALLAH jdikn...perempuan yg baikk tuk laki2 yg baik...^_^

    ReplyDelete