Welcome my BlogZ

Tenggs .. Visited my blogs .. tu sume .. saye ta pandai mane sangat pon nak buat cantik cantik .. ala kadar jew.. ape ape pon tenggs ea.. :)

naruto greeting ...

Follow by Email

About Me

My photo
Temekaseh kerna suDi bce bLog aQ yang ta seberape nieh . harap kowg enyoY :)

Thursday, 12 January 2012

lirik lagu ade macuk kew ??

                                                                  ...Assalamualaikum ...

ari nie aQ ase Rndu sangat sangat kat Ummie amalina . daa seminggu die mcuk skulahh . ase cam ta lengkap jea . hrmm . biasenyer dapaD jgaQ aQ shareD shareD cter kat Die . tp lau Die aQ ta contact camner nak nak kongsi cter or mslh ? tapi , aQ kene kuat ckit . cOz utk mse dpn die . msti die ngah sronok dapaD jupe kwn kwn baru . hrmm . harap begitu lahh .

" jangan pernah kau cuba utk berubah , tak rela kan yang indah la sudah " ,dipetik dari ST12- Jangan Pernah Berubah . harap begitu lahh , jgn lahh berubah kasih sayang tue . msti takut arn . tapi aQ pcaya dgn die .die tetap sayang aQ .hee~ perasan kan ?

" aku takkan berhenti menemani dan menyayangi mu hingga matahari tak terbit lagi, bahkan bila aQ mati ,ku kan berdoa pada illahi tuk satukan kami disurga nanti " dipeti dari Wali band- Doa untuk mu sayang .walaupon berjauhan . aQ still berdoa agar kami suatu hari akan di satu dgn ikatan pernikahan . amin . amin . amin kalau lah Die betol betol Tulang Rusuk aQ .

" akan ku lakukan apa yang kau mahu akan ku berikan seluruh hidup ku asalkan jangan kau tinggal kan aQ ku mohon padamu.sadarkah dirimu ,kau langit bumi ku ,buka lah matamu..kau semua bagiku <3." dipetik dari Wali band- Langit bumi . jgn tanye kn kpd ayang ikhlas ke ayang ? tnye kan lah ayang kuat kah ayang tanpa anje ? tanpa kasih sayang dari anje ?


" jangan kau dustai aQ ! jangan kau sakiti aQ ! bila kau cinta pada ku . jangan kau bohongi aQ ! jangan kau lukai aQ ! bila kau sayang padaku . jangan pernah selingkuh ! jangan pernah kau mendua ! bila kau memang cinta ku .. jangan kau dekati aQ ! jangan kau merayu aQ ! bila kau terus begitu .. buang lahh sifat buruk mu ! buang semua ego mu ! kerna ku tasuke itu ......"



. "Berakhir sudah pencarian cintaku , Jiwa ini tak lagi sepi,Hati ini tlah ada yang miliki , Tiba diriku dipenghujung , mencari cinta , Diri ini tak lagi sepi , Kini aku tak sendiri , Aku akan menikahimu , Aku akan menjagamu , Ku kan selalu disisimu seumur hidupmu , Aku akan menyayangimu , Kukan setia kepadamu
Kukan selalu disisimu seumur hidupmu , Tiba diriku dipenghujung mencari cinta , Hati ini tak lagi sepi ,Kini, aku tak sendiri .."dipetik daripada 
Pasha Feat Adelia - Penghujung Cintaku . mudah mudahan lahh yer .

No comments:

Post a Comment